Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring
uw vijverspeciaalzaak uit de streek!

Realiseer uw vijver, koivijver of zwemvijver met ons, of door ons

Vijvers De Mars werd opgericht door Dirk & Ingrid uit een passie voor tuinbouw met nadien vijverbouw en specialisatie in Japanse Koi. Al snel kwamen ook kleine siervijvers, grotere natuurvijvers & zwemvijvers aan bod. Net zoals onze projecten vandaag kozen zij toen enkel voor de betere materialen. Niet alleen in polyesterkeuze, maar ook in filtermaterialen.

Omdat een vijver niet stopt bij enkel en alleen de aanleg ervan startten zij met de verkoop van wat visjes en een zeer beperkt aanbod aan techniek in de garage…

Al zeer snel werd deze garage te klein! De bouw van de huidige gebouwen werd een feit. Ook onze koiserre kreeg haar vormen, waar u van april tot september terecht kan voor Japanse Koi aan betaalbare kwaliteit.

Nadien kwam zoon Angelo eveneens ons familiebedrijf versterken. Na jaren mee in de aanleg gestaan te hebben, staat hij u ook bij met raad en daad in onze winkel.

Met een steeds groeiend assortiment en intresse in o.a. aquariumvisjes & producten van onze klanten, richtten wij omstreeks 2008 eveneens een aquariumafdeling op. Met vandaag een mooi aanbod aan o.a. Stendker discussen durven wij ook zeggen dat wij u hierbij met ervaring en kennis kunnen bijstaan.

En we blijven niet stilstaan! In 2014 richtten wij onze webshop op. Zo kunnen we u onze courante producten ook online bezorgen!


Intresse in onze service en diensten?