Koiveilingen

Nieuw bij ons is dit jaar ook onze koiveiling! Wij trachten op regelmatige basis onze klanten de kans te geven Japanse Koi via het veiling principe aan te kopen.

Hoe werkt onze veiling?

Stap 1: Maak een account aan.
Stap 2: Plaats uw bod. Wordt uw bod korter dan 10 seconden voor einde veiling geplaatst, dan wordt de veiling met 10 seconden verlengd.
Stap 3: U plaatste het hoogste bod? Proficiat! Klik op “Veiling afronden”, kies bij het afrekenen voor “afhalen” en “betalen bij afhalen” en neem binnen de 24u contact met ons op via mail om uw aankoop te bespreken!
Stap 4: Geniet van uw aankoop!Aankomende veiling:


Veilingregels

  1. Uw bod is bindend. Bent u de hoogste bieder en neemt u geen contact op binnen de 24u (via mail, telefonisch of in onze winkel tijdens onze openingsuren) dan vervalt uw bod en verliest u de veiling.
  2. Bij funbiedingen, of het herhaaldelijk niet komen afhalen van gewonnen veilingen kan/zal uw account geblokkeerd worden.
  3. Vijvers De Mars bv behoudt zich het recht om een veiling vroegtijdig stop te zetten bij enige “schade” aan het “product”. Dit zal ook duidelijk vermeld worden bij het stopzetten.
  4. Geen bijkomende kosten. Uw bod is de prijs inclusief 21% btw, vrij van commissies, administratiekosten, veilingkosten en andere kosten.
  5. Al onze veilingen hebben geen minimumprijs. Bieden kan vanaf het openingsbod + €1.
  6. Wenst u uw koi te laten bezorgen? Contacteer ons voor de mogelijkheden VOOR de veiling.
  7. Alle aangeboden Koi kan u tijdens de veiling komen bekijken in onze winkel. Na de veiling is er geen controle meer mogelijk en kan u niet meer afzien van de aankoop.
  8. Vragen of opmerkingen? Contacteer ons!